Slim horen met OogvoorOren

Onze zintuigen gaan ons hele leven met ons mee. Maar vaak wordt het met leeftijd wat minder. We gebruiken ze immers iedere dag dus het is logisch dat er op enig punt slijtage optreedt. Gelukkig kan je daar tegenwoordig veel tegen doen. Zo kan je bijvoorbeeld een bril of lenzen dragen om je zicht te verbeteren. Maar ook voor je gehoor zijn er meer dan genoeg opties. In deze blog vertel ik daarover. Lees je mee?

OogvoorOren als bedrijf

Allereerst is het belangrijk om te weten bij wie je moet zijn wanneer je op zoek bent naar ondersteuning van je gehoor. OogvoorOren is een prachtig bedrijf dat is opgericht om ondersteuning voor het gehoor makkelijker en meer toegankelijk te maken. Men vond dat dit tot de oprichting vooral onduidelijk was en er in Nederland nog geen plek was waar alle opties zo bij elkaar in een overzicht stonden. Met OogvoorOren is dat eindelijk wel het geval.

Haast onzichtbaar

En wat is er dan bijvoorbeeld te verkrijgen? Nou gehoortoestellen bijvoorbeeld. Tegenwoordig zien die er niet meer uit als een enorme tuit die je tegen je oor moet houden en overal mee naartoe moet slepen. De meeste hoorapparaten vallen amper op. Hoe dat kan? Omdat je ze in je oor kan dragen. Op deze manier zijn ze uit het zicht en heb je toch alle gemakken van gehoorondersteuning.

Op de app

Je kan zelfs een hoortoestel aanschaffen die via een app werkt. Op de app kan je dan de instellingen regelen en zo hoef je het apparaat niet uit je oor te verwijderen wanneer je iets aan de instellingen wilt veranderen. Je hoeft niet eens een aparte afstandsbediening mee te nemen.

Genoeg keuze

En er is meer dan genoeg keuze. Iedereen heeft immers een andere behoefte. Zo zijn er gehoorapparaten die speciaal gemaakt zijn om ruis te filteren en anderen kun je gebruiken om het geluid vanuit de omgeving harder of zachter te maken voor je gehoor. Overleg met een professional om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Service is het toverwoord

En die professional, die biedt OogvoorOren ook aan. Zo kan je bij hen in de winkel langskomen om het erover te hebben en het één en ander uit te testen maar je kan ook een audicien aan huis verzoeken. Heel handig als je niet zo goed ter been meer bent of in deze tijden zo min mogelijk naar buiten wilt.

Er is altijd een oplossing, ook voor je gehoor.