De eindnovember koopjes

Doordat de Sint en Kerstdagen er weer aankomen, is iedereen op zoek naar leuke cadeautjes (die het geld waard zijn). Zodoende komen Black Friday en Blue Monday voor de meeste mensen op het perfecte moment. Echter is het met zulke dagen maar de vraag of je echt te maken hebt met een aanbieding. Veel winkels staan er namelijk om bekend dat voordat een aanbieding wordt geïntroduceerd de prijs nog even omhoog wordt gepompt zodat het prijsverschil groter lijkt. Zodoende is het belangrijk om goed de prijzen te vergelijken, niet alleen tussen winkel maar ook binnen de prijzen van een winkel gedurende de tijd. In deze blog bespreek ik een aantal items waarbij goed onderzoek kan lonen om zodoende het item voor een lage(re) prijs te kunnen scoren.

Een bluetooth koptelefoon (met Noice Cancelling)

De afgelopen jaren wordt het steeds normaler om een Bluetooth koptelefoon te hebben. Het maakt niet uit of je oplet in de trein, tram, metro, bus of het vliegtuig, overal hebben reizende mensen een bluetooth koptelefoon op. Een koptelefoon met draadjes begint eigenlijk een bijzondere verschijning te worden. Logisch is deze verandering wel. Draadjes kunnen alleen maar kapot gaan of in de knoop gaan. Daarnaast hebben sommige van ons ook een leuk huisdier die het voorzien heeft op alle kabeltjes in huis.

Het afgelopen jaar zie je ook steeds meer modellen die gepromoot worden doordat zij een Noice Cancelling functie hebben. Deze functie filtert het omgevingsgeluid, waardoor je overblijft met het pure geluid van je muziek. Vooral in een vliegtuig is dit een welkome functie doordat je dan geen last hebt van het geluid van de motoren. Overigens zijn er een aantal populaire merken op het gebied van koptelefoons, maar ook van kleinere merken kan de geluidskwaliteit prima zijn.

Een telefoon

Mobiele telefoons worden natuurlijk constant geïnnoveerd. Zodoende worden om de klap nieuwe modellen van bekende merken telefoons uitgegeven. Echter worden met elk model de prijzen van deze telefoons ook weer hoger. Dit gaat door tot het niveau dat mensen deze telefoons niet meer kunnen veroorloven. Veel mensen kiezen er zodoende voor om te wachten na een release van een telefoon totdat de prijs tot een schappelijk niveau is gedaald. Het is echter ook mogelijk om voor een ander merk te kiezen. De meest populaire merken verhogen namelijk hun merken omdat ze dit denken te kunnen. Telefoons van kleinere merken, zoals een Motorola telefoon, zijn vaak veel betaalbaarder door die reden.